Bed & Breakfast het Kokhoes

Het voormalige "kokhoes", een klein huisje waar vroeger in gekookt werd, biedt ruimte voor maximaal 4 gasten. Het staat volledig vrij van onze woning. Er kunnen 2 gasten in de bedstee slapen (normale bedafmetingen) en 2 gasten in de zitkamer op de bedbank. Voor meer slaapruimte kan er een extra inklapbaar bed naast gezet worden. De bedbank staat in de zitkamer, de bedstee staat in een aparte ruimte naast de badkamer en toilet. Het kokhoes ligt naast de voormalige boerderij welke nu dienst doet als paardenstal en kapschuur.

In de zitkamer staat een tafel met 2 stoelen en een (bed)bank. Er is een tv aanwezig voorzien van gratis wifi. Voor u bieden wij de mogelijkheid om gratis thee/koffie/soep te maken en/of iets op te warmen in de magnetron. Voor het bewaren van eten en drinken staat er een kleine koelkast. Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten ontbijten. Het Kokhoes beschikt over een eigen terras.

Voor gasten die hun paard(en) mee wensen te nemen zijn twee stallen beschikbaar van 9 vierkante meter, twee weides en een (verlichte) rijbak. In de stallen zijn zelfdrinkers beschikbaar en er is hooi op voorraad. Een deel van de weide zetten we met linten voor u af. Vanaf het terras heeft u direct uitzicht op de wei met uw paard(en).