Bed & Breakfast het Kokhoes

Het voormalige kokhoes, een klein huisje waar vroeger in gekookt werd, biedt ruimte voor maximaal 4 gasten. Het staat volledig vrij van onze woning. Er kunnen 2 gasten in de bedstee slapen (normale bedafmetingen) en 2 gasten in de zitkamer op de bedbank. Voor meer slaapruimte kan er een extra inklapbaar bed naast gezet worden. De bedbank staat in de zitkamer, de bedstee staat in een aparte ruimte naast de badkamer en toilet. Het kokhoes ligt naast de voormalige boerderij welke nu dienst doet als paardenstal en kapschuur.

In de zitkamer staat een tafel met 2 stoelen, een (bed)bank, is een tv aanwezig en het biedt de mogelijkheid tot gebruik van eigen laptop en gratis internet via wifi. Voor u bieden wij de mogelijkheid om gratis thee/koffie/soep te maken en/of iets op te warmen in de magnetron. Een kleine koelkast met minibar is aanwezig. Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten ontbijten. Het Kokhoes beschikt over een eigen terras.

Voor gasten die hun paard(en) mee wensen te nemen zijn twee stallen beschikbaar van 9 vierkante meter, twee weides en een (verlichte) rijbak. In de stallen zijn zelfdrinkers beschikbaar en er is hooi op voorraad. Een deel van de weide zetten we met linten voor u af.

Neem contact op

 • Ontmoet ons
  het Kokhoes
  Borkeldweg 13
  7475 RV Markelo
 • App of Bel ons
  06 546 459 04
 • Email ons
  info(at)hetkokhoes.nl
 • Volg ons

  

Het Kokhoes Tweets

HetKokhoes Superhandige site om paardrijroutes te maken! https://t.co/Zg5EgPQyqE