Over ons

B&B het Kokhoes te Markelo

Een korte vakantie of een weekendje weg in gezelschap van uw eigen paard of pony. Dit alles in een landelijke en bosrijke omgeving.....Het is allemaal mogelijk bij B&B het Kokhoes te Markelo, op 4 km afstand van zowel het centrum van Markelo als Holten. Ervaar samen met uw paard/pony of hond de sfeer, rust en ruimte van het natuurgebied "de Borkeld" te Overijssel. U verblijft in het voormalige "kokhoes", met uitzicht op uw paard/pony in de naastgelegen stal en weide.

We besloten in 2011 om het voormalige kokhoes in zijn geheel te renoveren. Wat zou het leuk zijn om er een goede bestemming voor te hebben. Toen werd het idee geboren om deze ruimte om te toveren tot een B&B. Enige tijd later kregen we groen licht van de gemeente en konden we starten met de verbouwing. Deze is nu gereed, in maart 2013 hebben we de eerste gasten ontvangen.

Naast geweldige wandel- en fietspaden in het nabij gelegen gebied de Borkeld, zijn er ook tal van mooie paden voor ruiters. Voor ons ligt het dan ook voor de hand om naast wandelaars en fietsers ook onderdak te bieden aan ruiters met eigen paard/pony. Op deze manier kan er samen optimaal van een vakantie of weekendje weg te genoten worden. Ook mensen met een hond zijn welkom.

Wij hopen u als gast op ons erf te mogen verwelkomen om u mee te laten genieten van de rust, ruimte en alle geneugten van het mooie natuurgebied de Borkeld.

 

Met vriendelijke groet,


Petra Rohaan & Geertjan Welmer

 

Ook geschikt als dres voor een originele huwelijksnacht. https://www.jouwtrouwauto.nl/

 

Neem contact op

 • Ontmoet ons
  het Kokhoes
  Borkeldweg 13
  7475 RV Markelo
 • App of Bel ons
  06 546 459 04
 • Email ons
  info(at)hetkokhoes.nl
 • Volg ons

  

Het Kokhoes Tweets